Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE/OMMEN - Zondag 28 augustus is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de Lovenseweg 3 te Dalmsholte (aan de voet van de Lemelerberg). Deze keer is de kleedjesmarkt terug van weggeweest!

Wat is er te doen?

Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor een klein prijsje? Kom lekker snuffelen op de kleedjesmarkt rond het terras!

Verkoop tweedehands paardenspullen: zoals vliegendekens en fleecedekens voor je paard of pony in de sale, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook zijn er penny's, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paard rijkleding en nog veel meer te koop!

Koffie en een warme hap; op het terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zijn er lekkere tosti's.

En zoals altijd; zijn er  de paarden! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen de ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.

Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je die hier inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden.

Kom je ook 28 augustus tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden. www.manegepeerd.nl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06-12874764