Herma Kotterink presenteert gedichtenbundel

OMMEN - Dinsdagavond 9 augustus jl. was een belangrijk moment voor Herma Kotterink uit Ommen.

Die avond presenteerde zij haar gedichtenbundel waarvan de taal en beleving ongetwijfeld de gevoelige snaar van de lezer zullen raken.

Dit fraai gebonden boekwerkje kan dan tijdens de wandeling door het mooie Junne worden gebruikt om de natuurbeleving van Herma te kunnen delen. Ruim 70 belangstellenden waren aanwezig om dit bijzondere moment mee te maken.

In de aanloop naar de opening  werd Herma bijgestaan door haar zoon en dochter; de kersverse auteur las een gedicht voor waarna -met het doorknippen van het lint- de sfeervolle bijeenkomst was geopend. Applaus van het publiek gevolgd door een hapje en een drankje.  Vechtdal TV was die avond ook aanwezig om dit event vast te leggen voor uitzending. Daarin wordt Herma nog even kort geïnterviewd door Herman Martens waarmee dit samenzijn met succes kon worden afgerond.

Eventuele vragen over deze gedichtenbundel kunnen via email worden gesteld: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: 06 25222333.thumbnail 20220809 190656