De Kookhoek lanceert kookboek voor kinderen

BALKBRUG - De Kookhoek lanceert kookboeken voor kinderen via livestream vanuit molen De Star in Balkbrug.

De Kookhoek is een online platform voor kinderen om te leren koken. Op 2 juni lanceert het platform haar eerste twee kookboeken: ‘Koken met Kinderen: Lekker Veggie’ en ‘Koken met Kinderen: Van over de hele wereld’ aldus Anouk Overman.

‘Omdat het feest is, gaan we tijdens de lancering met zijn allen onze funfetticake bakken. Daarnaast vertellen wij waar bloem vandaan komt. Dit wordt namelijk gemalen in de molen waar wij op bezoek zijn. Dat verhaal willen we vertellen met De Kookhoek, dus we geven daarvan een tipje van de sluier tijdens de lancering. 

“Voor mij is het helemaal terug naar de oorsprong, omdat ik oorspronkelijk uit Balkbrug kom. Dat maakt het natuurlijk extra speciaal”, vertelt oprichter Marije Dunning - nu woonachtig in Haarlem.

De boekenserie Koken met Kinderen telt zes boeken in totaal, elk met een ander thema. Bij deze zes kookboeken horen video’s, waarin kinderen zien hoe ze de recepten in de boeken kunnen maken, maar ook waar de gebruikte ingrediënten vandaan komen. Hiermee wil het platform kookplezier meegeven aan kinderen, terwijl ze leren over eten. De lancering is online te volgen via ZOOM, meer informatie www.dekookhoek.com .