Bibliotheek Hardenberg zoekt oude accessoires/spullen voor de nieuwe Bibliotheek

HARDENBERG - Het duurt nog even, maar op 24 oktober opent de volledig vernieuwde Bibliotheek in Hardenberg haar deuren. De Bibliotheek is de huiskamer van Hardenberg, hoe mooi is het dan als er spullen in staan van de inwoners van Hardenberg?

In de Bibliotheek vind je informatie over veel verschillende onderwerpen. Daarom is de bibliotheek op zoek naar oude (vintage) spullen die passen bij al deze onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een oude typemachine, weegschaal, wereldbol, koffer etc.

Afhankelijk van het aanbod wordt er bekeken of alle aangeboden spullen passen in en bij de nieuwe Bibliotheek. De procedure is als volgt: · Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een foto van een voorwerp en eventueel het verhaal hierachter.

  • De bibliotheek maakt een selectie van alle spullen die aangeboden zijn.
  • De inzender krijgt bericht of het voorwerp gebruikt kan worden. Kan deze gebruikt worden, dan volgt er een uitnodiging voor de speciale ‘tussen kunst en kitsch’ dag in de Bibliotheek.
  • Tijdens deze gezellige dag met retro sfeertje wordt het voorwerp beoordeeld door medewerkers van de Bibliotheek en de architect .
  • En wie weet komt deze door de selectie en kunnen alle bezoekers van de vernieuwde Bibliotheek het voorwerp bewonderen tijdens hun bezoek.

Let op! De spullen worden eigendom van de Bibliotheek Hardenberg