Geslaagden-karavaan op 9 en 15 juni op pad om geslaagde jongeren te verrassen!

DALFSEN - Woensdag 8 juni, donderdag 9 juni en woensdag 15 juni is het zover: jongeren op de middelbare school krijgen te horen of ze geslaagd zijn. Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente Dalfsen en Saam Welzijn weer een geslaagd-actie. Een geslaagden-karavaan gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes. Dus ken jij iemand die examens heeft gedaan afgelopen weken of de middelbare school gaat afronden? Geef diegene uiterlijk woensdag 8 juni tot 12.00 uur op!

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen vanaf 30 mei één of meerdere jongeren aanmelden. Op donderdag 9 juni en woensdag 15 juni gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team bij hem of haar in de straat staat. Uit de aanmeldingen worden geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 17.30 – 20.30 uur op pad in alle kernen.

Aanmelden

Het is tot en met woensdag 8 juni 12.00 uur mogelijk een kandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een persoonlijk bericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. Vermeld bij de aanmelding de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde. De gegevens worden alleen gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.