Speelnatuur Ommermars bijna klaar

OMMEN - De speelnatuur in de Ommermars is bijna klaar. Het ziet er fantastisch uit, alleen worden nog de puntjes op de i gezet. Dat wordt gedaan op vrijdag 27 mei 2022 vanaf 9.30 uur. Daarbij worden mensen gevraagd om te helpen. 

Wat moet er gedaan worden?

Tussen de stenen van het fort  de voegen bijwerken. Helpt u mee? Als u een voegspijker en plankje hebt, vragen wij u dat mee te nemen. 

Het gezegde is: Veel handen maken licht werk. Dat geldt ook voor het voegen. Naast dat het werk sneller gaat, is het natuurlijk ook veel gezelliger om met meer mensen lekker buiten te werken om de laatste werkzaamheden aan speelnatuur te doen. Natuurlijk zorgt het bestuur van Stichting Burgerinitiatief Ommermars voor koffie/thee en wat lekkers erbij.

Opgeven

Wilt u graag meehelpen? Dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bellen met Arend Spijker, 06-11198967. Hier kunt u ook meer informatie krijgen of kijk op de site www.ommermars.nl.

Graag tot ziens op vrijdag 27 mei, 9.30 uur.