Dames 5 Flash kampioen en huldiging kampioenen bij de jongste jeugd

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 7 mei waren de laatste thuiswedstrijden van seizoen 2021-2022 van Flash. Dat was nog een mooie gelegenheid om de twee teams die in de tweede helft van de competitie bij de CMV-jeugd kampioen waren geworden te huldigen.

De meiden van N4-3 konden half april hun kampioensfeestje al vieren. Het team had bij elke gespeelde wedstrijd de volle punten gepakt, dus het kampioenschap was echt verdiend. De meiden van N4-1 hebben de kampioenstitel een paar weken later mogen binnenhalen. Deze meiden hebben, op twee gelijkspel wedstrijden na, hun wedstrijden ook met overtuigende winst afgesloten. Een goede reden voor Flash om deze enthousiaste meiden in het zonnetje te zetten met een ererondje door de zaal en mooie woorden van de voorzitter.

d5 dd 07 05 2022

De dames van het 5e volleybalteam van Flash zouden zaterdag in de Spil hun kampioenswedstrijd spelen. Het zou een droomscenario worden; een wedstrijd spelen in eigen huis voor eigen publiek en daarbij het kampioensfeestje vieren. Helaas werd kort voor aanvang de wedstrijd afgelast door de tegenstander. Dit betekende dat de dames hun kampioensfeestje wel konden vieren, maar helaas zonder een mooie kampioenswedstrijd daaraan vooraf.