SMAAK & VERMAAK tijdens kunst- & cultuurweekend op 7 en 8 mei

VECHTDAL - Wat is leuk, mooi of interessant, wat is minder, afschuwelijk of lelijk? Wat is smerig, om geen zin aan te krijgen of juist heel lekker en om te smullen? Sinds een aantal jaren probeert Kunst om Dalfsen ieder jaar een thema te bedenken waar de deelnemers iets mee kunnen als ze dat willen. Dit jaar is dat Smaak en vermaak. Een aantal kunstenaars hebben werk ingeleverd voor de overzichtstentoonstelling in de toren van De Grote Kerk.

Maar liefst 48 kunstpunten zullen op zaterdag 7 en zondag 8 mei de deuren openen van 10.00 tot 17.00 uur en de bezoeker vermaken met een grote diversiteit aan kunsten. Bezoek trouwe kunstpunten en deelnemers met nieuw werk en ook zijn er nieuwe kunstpunten die de moeite waard zijn om te ontdekken. Bekijk de kunstpunten online op de website: www.kunstomdalfsen.nl. Ook kun je de gids online bekijken.

De gidsen zijn ook te vinden op diverse publieke locaties in de kernen van de gemeente Dalfsen. Bij start van de route bij Molen Massier of De Spil in Nieuwleusen, het Anjerpunt in Hoonhorst, Keramiek “in de schuure” in Lemelerveld of de Grote Kerk in Dalfsen is er een grote kans dat daar nog gidsen aanwezig zijn.