Geniet van het goede leven op Pinksterfair Het Laer in Ommen!

OMMEN - Zaterdag 4, pinksterzondag 5 en pinkstermaandag 6 juni a.s. vindt de tweede editie van Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen. De organisatie bouwt daarmee verder op de succesvolle fairs die al meer dan 25 jaar in Ommen georganiseerd worden.

Op dit moment wordt er door de organisatie nog hard gewerkt aan het werven van bijzondere standhouders. 

Muziek, demonstraties en workshops Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Daar besteden we echt veel aandacht aan, want wij vinden dat activiteiten bij een fair horen. Denk bijvoorbeeld aan modeshows en diverse workshops. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Verder mag op een echte fair live-muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken”.

Bij deze editie kunnen de toegangskaarten ook vooraf online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl voor €11.50, kaarten aan de kassa bedragen €12.50 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree en er kan gratis worden geparkeerd.