Fietspuzzeltocht t.b.v. ALS team Nieuwleusen door het Vechtdal

NIEUWLEUSEN – ALS team Nieuwleusen organiseert begin april een fietstocht. Deze tocht is ongeveer 45 km lang en kan gefietst worden van 28 april tot en met 16 mei. Fietsers kunnen zelf kiezen wanneer het in deze periode past. De route door het prachtige Vechtdal gaat bijna geheel over verharde wegen en fietspaden. Waar dat niet het geval is wordt dit aangegeven. De opbrengst van deze tocht komt ten goede aan het onderzoek naar ALS.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon, incl. een kop koffie/thee of glas frisdrank.

Opgeven kan tot en met 27 april bij Evert van Zoelen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel.: 06 – 836 740 55) of bij Henk Withaar (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel: 06 – 278 288 34).

De startplaats is de parkeerplaats bij het zwembad in Nieuwleusen, maar wie dat wil kan ook ergens anders op de route starten, bijvoorbeeld in Ommen, Vilsteren of in Oudleusen.Tijdens de tocht kunnen een aantal vragen beantwoord worden. Dat mag, maar is niet nodig om de route te kunnen rijden. Wel is er een leuke prijs aan de beantwoording van de vragen verbonden. Onder degenen die alle vragen goed hebben wordt een rit met een E-Chopper met lunch box voor twee personen verloot. 

De antwoorden op de vragen kunnen uiterlijk 18 mei worden ingeleverd bij Evert van Zoelen of bij Henk Withaar. Over de uitslag is geen discussie mogelijk.

De route voor deze puzzelrit kan worden opgehaald op: Koningsdag 27 april op het feestterrein in het Palthebos en opvrijdag 29 april van 18.00 uur tot 21.00 uur bij Evert en Hillie van Zoelen, Parklaan 2, Nieuwleusen. 

De fietstocht kan dan gefietst worden van donderdag 28 april tot en met maandag 16 mei