Dekens en knuffels voor Oekraïense kinderen

LEMELE - Zaterdagmiddag om 15.00 uur was er voor de Oekraïense kinderen en gehandicapten op de Inminkhoeve een leuke verrassing. Ze kregen van een aantal dames een dekentje en knuffel, gemaakt door Het Troostdekentje.

Allemaal blije gezichten, niet alleen van de kinderen maar ook van de ouders. Wat is er nu mooier dan een glimlach op het gezicht van een kind.
Het Troostdekentje is een groep dames en heren die zich inzetten voor zieke kinderen en kinderen in moeilijke omstandigheden. Er is een grote groep dames die dekens en knuffels haakt en breit. Ze verzamelen deze en sturen een gezellig pakje naar de kinderen die het nodig hebben. Ook werken zij samen met veel verenigingen die dezelfde doelstelling hebben.

Kinderen troosten en bemoedigen, zoals bijvoorbeeld Kinderrevalidatie Roesingh, Bikers 4 all, Wensambulance, enz enz. Ze hebben onlangs 41 dekentjes naar Afghaanse kinderen bij vliegveld Twente gebracht. Nu wordt geprobeerd zoveel mogelijk kinderen uit Oekraïne te bereiken en te verrassen. Het werkt aan veel kanten. Mensen met een heel kleine beurs kunnen van hen materiaal krijgen waardoor ze ook mee kunnen doen.

Meer informatie kunt u vinden op Facebookpagina HetTroostdekentje Overijssel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.