Finales recreatieve volleybalcompetitie Flash

NIEUWLEUSEN - Vrijdagavond 22 april zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de Alvasi Reclame competitie, de recreatieve volleybalcompetitie die Flash al vele jaren organiseert. De competitie was door de Corona maatregelen in tweeën gedeeld. Flash was gestart in september en oktober 2021 en met een lange pauze van 4 maanden, maakte de competitie in maart en april een doorstart.

Uiteindelijk konden de felbegeerde schaal met bitterballen uitgereikt worden aan de winnaars van de zes poules. Op 8 april eindigde als eerste in de A-poule Alvasi Reclame, in poule B waren de Bolleyvallers de sterksten en in poule C promoveert Culinaire Dinsdag/Woensdag naar poule B. Op 22 april werden de bitterballen uitgedeeld aan een ongeslagen Grondmeppers in poule D, gevolgd door de winnaars in poule E De Nezen en promoveren naar poule D. In de Heren poule F waren de Heren van Allotria duidelijk de sterksten en hebben genoten van de bitterballen.

Flash hoopt volgend seizoen weer een ouderwets volledig seizoen te kunnen spelen in de meest gezellige volleybalcompetitie.