BoekStart-uurtje

OUDLEUSEN/DALFSEN/LEMELERVELD - In de eerste week van mei is er weer het BoekStart-uurtje in de Bibliotheek. Kinderen van 0-4 jaar met ouders of grootouders zijn van harte welkom in Oudleusen, Dalfsen of Lemelerveld.

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg in aanraking worden gebracht met lezen en met boeken. Kinderen die al heel jong gewend raken aan boekjes en verhalen, hebben later een geweldige voorsprong in hun taalontwikkeling. Ze spreken beter, kunnen verhalen navertellen en leren gemakkelijker lezen en schrijven.

En niet alleen is voorlezen heel waardevol, het is vooral ook erg gezellig. Voor elke ouder een heerlijk moment samen met je kind. Kortom, meer dan genoeg redenen om zo vaak mogelijk voor te lezen. In het BoekStart-uurtje in de Bibliotheek lezen voorlezers iedere maand voor uit de prachtigste kinderboeken en zingen liedjes.

Het BoekStart-uurtje is in de Bibliotheek, gratis toegankelijk, vrije inloop. Oudleusen: dinsdag 3 mei , Dalfsen: woensdag 4 mei, Lemelerveld: donderdag 5 mei. Aanvang: 10.00 uur. In Nieuwleusen is deze maand geen BoekStart-uurtje.

Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Wie zijn kind als baby aanmeldt als lid van de Bibliotheek, krijgt een BoekStartkoffertje cadeau vol prachtige boekjes.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekdalfsen.nl