Uitvoering concert The Passion Dalfsen op 10 april

DALFSEN - Zondagavond 10 april zal er in de Grote Kerk The Passion worden uitgevoerd. Deze Passion lijkt op die we kennen van televisie. Er worden door eigen gemeenteleden popliedjes ten gehore gebracht die samen het Paasverhaal vertolken. Zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes zullen langskomen. Jeroen Hummel vertelt tussendoor het verhaal in aanloop naar Pasen. Een verlicht kruis krijgt een prominente plek tijdens het concert. Het kruis komt ook terug bij de Paaswake zaterdagavond 16 april, buiten op het Kerkplein. Medewerking aan deze unieke Passion verlenen: Lianne Lammers, Bram en Guus Uitslag, Manou Westera, Edwin Vetkamp, Wim en Leonardo van Lenthe, Maurice Compagner, Sophie en Floris Meerveld en het koor Akousate. Thema van Passion Dalfsen is – net als die op tv op donderdag 14 april – ‘Alles komt goed?!’ Uiteraard wordt dat lied van Jaap Reesema ook vertolkt.

Jeroen: ‘In de huidige tijd durf ik niet zo makkelijk te zeggen dat alles goed komt. Maar wij mogen vertrouwen dat het goed komt door wat Jezus heeft gedaan. Eventueel na onze dood. Dat vertrouwen gun ik iedereen en mezelf. Meewerken aan deze dienst heeft geholpen me daar weer meer bewust van te zijn. Ik hoop dat de mensen die komen en kijken zich laten verrassen en zullen genieten en dat ze door het concert geïnspireerd worden.’

De toegang is vrij. Bij de uitgang is er een collecte voor Stichting Kinderhulp Beregszasz, die normaal gesproken kinderen uit Oekraïne in de zomervakantie in o.a. Dalfsen vakantie aanbiedt. Deze kinderen verblijven ook nu bij de voor hen bekende gastgezinnen. Met het geld kan de reis gefinancierd, paspoorten en verzekeringen aangevraagd en de verdere basisbehoeften geregeld worden.

Passion Dalfsen begint om 19.00 uur. De kerk is open om 18.30 uur. Het concert wordt ook uitgezonden via Kerkomroep en Kerkdienstgemist. Zie www.pgdalfsen.nl/kerkdiensten  Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.