Infra Relatiedagen: hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt

HARDENBERG - Meer dan 16.000 bezoekers trokken in 2020 naar de vorige editie van deze Infra Relatiedagen in de Easyfairs Evenementenhal in Hardenberg. Bezoekers van gemeenten, provincies, waterschappen, (onder)aannemerij, projectontwikkelingsbureaus, architecten en alle vakmensen die verwantschap hebben met de branche. Ook deze keer zullen deze zakelijke vakdagen vanuit het hele land weer veel aandacht trekken voor de regio Hardenberg.

Waarom dan? Om te netwerken! Ze ontmoeten er in drie dagen ruim 350 exposanten uit de grond-, weg- en waterbranche. Het is hét netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten.

Om kennis te maken met innovatie, want na deze vakbeurs is men weer op de hoogte van de nieuwste producten en diensten, trends en ontwikkelingen binnen de grond-, weg- en waterbranche.

En ook kennis en inspiratie opdoen. Tijdens de pubquiz en demonstraties in het materieelpark van de toekomst worden diverse relevante onderwerpen als duurzaamheid, verlaging van CO2-uitstoot en de toekomst van de Infra besproken.