3-1 verlies voor de dames van Flash uit Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Na een actieve zaterdagochtend met een cakeverkoop voor de vereniging en een heerlijke lunch, reisden de dames van flash dames 1 af naar Borculo. Helaas kon onze libero Korien Hovenga niet mee, hierdoor kwam de druk van het passen bij de middenspelers te liggen. 

De dames begonnen wat onwennig maar kregen plezier in het spel. Deze set werd dan ook met winst afgesloten, met een stand van 19-25.

De tweede set werd met dezelfde opstelling gestart. De dames konden de focus niet goed genoeg vasthouden en de tegenstander maakte hier goed gebruik van. De tegenstander liep verder uit en wonnen deze set met 25-20.

Aan het begin van de derde set vond er een wissel plaats aan de kant van Nieuwleusen. Mireille Huzen kwam in het veld voor Michelle van Leussen. De dames stonden al gauw tegen een grote achterstand aan te kijken van 5-0. Coaches Wim Bijsterbosch en René Wirtz vroegen een time-out aan. De dames kropen langzaam dichterbij. Halverwege de set kwam Lisa Bollemaat in het veld voor Linsey Selles. Helaas kon Nieuwleusen de winst niet binnen slepen, en verloren de set met 25-23.

De vierde set moest gewonnen worden om de winst mee terug te nemen naar Nieuwleusen. Helaas keek Flash weer tegen een achterstand aan. Het spel werd steeds rommeliger en de tegenstander maakte hier goed gebruik van. Flash verloor deze set met 25-13.

Met een 3-1 verlies reisde Flash Nieuwleusen dames 1 terug naar Nieuwleusen. Donderdag 31 maart speelt Flash dames 1 een inhaalwedstrijd. Deze is om 20.30 uur in De Spil te Nieuwleusen.