Cheque Univé voor duofiets Villa Kakelbont
Cheque Univé voor duofiets Villa Kakelbont

DALFSEN - Sinds afgelopen december is Opvangboerderij Villa Kakelbont (Vilsterkamp 36 in Dalfsen) actief bezig om € 6.000,-- bijeen te krijgen om een elektrische duofiets voor o.a. haar zorgcliënten te kunnen kopen. Met de actie “aanmaakhout met meerwaarde” (4 zakken met houtjes voor slechts  € 10,--) en enkele productieklussen” (inpak- en sorteerwerk) stond de teller onlangs op € 2.880,--). 

Zaterdagmorgen 24 april hebben de heren René Hogenkamp (medewerker van Univé Stad en Land in Dalfsen) en Jurrie van Keulen (voorzitter van Ledenraad Stad en Land) door het aanbieden van een cheque van € 1.000,-- de aankoop van de duofiets een stuk dichterbij gebracht. Hierdoor kunnen Anja en Wim Dijk van Villa Kakelbont wellicht voor de zomer al een goede duofiets aanschaffen. 

Univé Stad en Land is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt  en die zich bovendien betrokken voelt bij de lokale gemeenschap. Daarvoor is de Stichting Voor Elkaar opgericht om invulling te geven aan “Samen, Dichtbij en Doen!” In het werkgebied worden goede doelen en projecten die een groot publiek aanspreken ondersteund.

Per kalenderjaar wordt door Univé in afstemming met de Ledenraad een bedrag beschikbaar gesteld om te doneren. Per gehonoreerde aanvraag wordt maximaal € 1.000,-- gedoneerd. In 2020 is ruim € 45.000,-- aan allerlei initiatieven uitgekeerd.

Met de schenking door Univé komt de finish voor de duofiets in zicht. Echter het totaal benodigde bedrag is nog niet bereikt. Daarom bestaat nog steeds de mogelijkheid om zakken aanmaakhoutjes aan te schaffen en als (Dalfser) bedrijf inpak- en sorteerwerk te laten verrichten door Villa Kakelbont. De opbrengsten van beide acties gaan naar de duofiets!

Info over Villa Kakelbont staat op : http://www.villakakelbont-dalfsen.nl

Telefoonnummer: 06 - 31 54 89 57; e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 dsc0020aw 2