Weer winst voor d’Ommerdieck

NIEUWLEUSEN – D’Ommerdieck behoudt de tweede plaats. In sporthal de Spil kregen de korfballers van d’Ommerdieck Sparta uit Zwolle op bezoek. Bij d’Ommerdieck speelde Michiel Huzen mee en Gert Timmerman was de scheidsrechter. In de eerste helft was d’Ommerdieck goed op schot, de combinaties liepen vlot, waaruit gescoord werd. Na een kwartier stond er 6-1 op het scorebord, daarna schoot Sparta het tweede doelpunt raak 6-2.

D’Ommerdieck wist goed te verdedigen en de bal was veel in de aanval. Met mooie acties werd de ruststand 10-3.bereikt . Na rust werd het al snel 12-3. Maar Sparta kwam terug en d’Ommerdieck  ging nu moeizamer scoren. Het werd 14-8. Na 15-9 wist Michiel Huzen door tweemaal raak te schieten, de eindstand op 17-9 te brengen.

Doelpuntenmakers : Michiel Huzen 5x, Jasper Batterink 4x, Gerja Eijkenaar 3x, Agnes Compagner 2x,

Robert Batterink 2x en Martin Alteveer 1x..

Zaterdag 26 maart speelt d’Ommerdieck de laatste zaalwedstrijd in Nunspeet tegen Hellas’63.

Op 13 april begint de veldtraining weer en de eerste veldwedstrijd is op 23 april.