Subsidie beschikbaar voor organiseren evenementen in gemeente Dalfsen

DALFSEN - Inwoners die in de gemeente een evenement of activiteit organiseren, kunnen hiervoor bij gemeente Dalfsen subsidie aanvragen. Deze evenementensubsidie is bedoeld voor activiteiten en projecten die zorgen voor de promotie van de gemeente Dalfsen in Nederland.

Wethouder Jan Uitslag: “We vinden het belangrijk dat er subsidie beschikbaar blijft nu de Stichting Gemeentepromotie gestopt is. Zij verleenden deze subsidie tot eind vorig jaar aan evenementen als Proef Dalfsen, het bierfestival, de Zomp, de verlichte carnavalsoptocht in Lemelerveld, het midzomerfeest in Nieuwleusen, de Oranjeloop Nieuwleusen, Openluchtspel Stefan Brokos in Lemelerveld (Plankenkoorts) en hippisch Nieuwleusen. Stuk voor stuk prachtige evenementen die de gemeente Dalfsen promoten in Nederland. En het zijn evenementen die ondersteuning van de gemeente verdienen.”

Met de subsidieregeling wil de gemeente Dalfsen initiatieven stimuleren die zorgen voor promotie van de gemeente Dalfsen in Nederland, die bijdragen aan een florerende economie in Dalfsen en die gericht zijn op de bezoekers van Dalfsen. De aandachtsgebieden zijn: cultuur, natuur, historie, economie, sport en recreatie.

Aanvragen van subsidie

Nadere informatie over de aanvraag van de subsidie is te vinden op http://www.dalfsen.nl/evenementensubsidie