Lezing Digitale nalatenschap in de Bibliotheek Hardenberg

HARDENBERG - Op woensdag 13 april 2022 organiseert de Bibliotheek een lezing over digitale nalatenschap.

Nooit geweten dat het belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet direct op te zeggen? Of dat telefoonfabrikanten nooit het wachtwoord van een telefoon of laptop zullen geven. In deze presentatie behandelen we dit soort vragen.

Want wat blijft er online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon als zij de code niet weten? En hoe wordt identiteitsfraude voorkomen met gegevens van iemand die is overleden?

Aanmelden lezing De lezing wordt gegeven op woensdag 13 april van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Hardenberg. De kosten zijn € 5,00 inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekhardenberg.n/programma.

Digital Life Legacy Digital Life Legacy is het kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Hiermee ondersteunen zij uitvaartondernemers, notariaat, (na)zorg-professionals en uiteraard nabestaanden. Zij geven een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten.