Verkiezingsdebat gemeente Hardenberg live te volgen

HARDENBERG - Op donderdag 10 maart om 20.00 uur organiseert de gemeente Hardenberg een verkiezingsdebat samen met omroep NOOS en theater De Voorveghter. Het debat wordt live uitgezonden via omroep Noos en via de website en social media kanalen van de gemeente. 

Inwoners kunnen meedoen met het debat door hun vragen vooraf en tijdens de uitzending door te geven. Via sms of Whatsapp, 06 468 05 094 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alle 8 partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen zijn van de partij. Onder leiding van voormalig RTV Oost-presentator Maurice Velthuis, gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat. Het debat is iets anders van opzet dan voorgaande jaren. Doel is om de kijkers op een makkelijke en snelle manier inzicht te geven in de partijen, hun lijsttrekkers en waar ze voor staan en gaan. Door het live uitzenden via verschillende kanalen kunnen zo veel mogelijk inwoners het debat volgen.
De uitzending bestaat uit 3 delen. Deel 1 is een introductie van de lijsttrekkers met een filmpje. Deel 2 is de warming-up: een korte ronde om snel een beeld te krijgen of de partijen voor of tegen zijn.
Deel 3 is het debat, waar de lijsttrekkers in 8 korte rondes van 5 minuten met elkaar in debat gaan over verschillende stellingen.