Sportverkiezing gemeente Ommen weer een groot succes
foto Ronald Bakker

OMMEN - Wethouder Ko Scheele kon in een goed gevulde theaterzaal van de Carrousel de prijzen uitreiken voor de sportverkiezing van de gemeente Ommen. Nadat even stil was gestaan met de situatie in de Oekraïne, werd begonnen met de quiz. Deze werd gedaan in de kleuren van de gemeente Ommen (geel en blauw) dus ook de kleuren van de Oekraïne.

Hierna werden de diverse prijzen uitgereikt. Organisator Bart Nijstad mocht motorcrosser Timo Heuver de prijs van sporttalent overhandigen. Casper van Woggelum werd tweede en Connor Sluiter derde.

Bij de vrouwen ging Iris van der Linde met prijs aan de haal. Drie keer is scheepsrecht was voor haar heel toepasselijk. Marije Dankelman werd tweede en de vorige winnares Lindy Zandman derde. Ze kregen de prijzen overhandigd door Jari Kouwen.

Peter Lenderink die zelf tweemaal sportman was, maar door een blessure de fiets aan de wilgen heeft gehangen, overhandigde Stefan Westenbroek voor de derde keer de hoofdprijs. Gerdi Weelink werd met een kleine achterstand tweede en Pascal Mulder werd derde.

Nadat het publiek bij het filmpje van Herman Finkers over Jan Smit nog even hard hadden gelachen, kon Jan Smit de dames van Volco de trofee geven. Energy Ommen werd tweede en de tennissers van tennisclub Ommen werden derde. De laatste groep waren door mis communicatie niet aanwezig. Wel was te prijzen dat ze na afloop het geld doneerden aan 555. Hulde