D’Ommerdieck wint met dubbele cijfers

NIEUWLEUSEN – D ‘Ommerdieck kreeg de korfballers uit Lemmer op bezoek. Lemmer is geen onbekende tegenstander. Dus d’Ommerdieck hield het hoofd koel en bleef het eigen spel spelen.

D’Ommerdieck ging vlot van start. Al na twee minuten schoot Agnes Compagner raak 1-0. Daarna bleven de teams om en om raak schieten . Na 2-2 een voorsprong van 4-2, maar Lemmer kwam weer dichterbij 4-3.   Na 5-4 benutte d’Ommerdieck de kleine kansjes en wist zesmaal op rij raak te schieten 11-4. Lemmer kwam terug tot de ruststand van 12-6.

Na rust probeerden beide teams een doelpunt te maken, maar dat lukte pas na acht minuten door Martin Alteveer. 13-6. Lemmer wist tweemaal raak te schieten 13-8.

D’Ommerdieck liet zich door het fysieke spel van Lemmer niet van de wijs brengen, maar wist de kansen te benutten, 17-8. De eindstand was 18-9. Door deze overwinning staat d’Ommerdieck nu op de tweede plaats. Dos Kampen staat nu bovenaan. Doelpuntenmakers : Agnes Compagner 5x, Robert Batterin k ,4x,Martin Alteveer 3x, Lisanne Teeuwsen 2x, Jasper Batterink, Gerja Eijkenaar ,Carlijn Haan en Miranda Huzen allen 1x.

De volgende wedstrijd is op 19 maart om 15.15 uur in sporthal de Spil. De tegenstander is Sparta 6 uit Zwolle. Elke woensdagavond traint d’Ommerdieck in sporthal de Spil. Zin om eens mee te doen, iedereen is van harte welkom.