Flash D1 wint binnen 3 dagen tijd 2x van dezelfde tegenstander

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 5 maart mochten de dames van Flash Nieuwleusen 1 het opnemen tegen Trivos dames 1. Twee dagen hiervoor speelde Flash al tegen Trivos en werd er gewonnen met 3-2. Deze keer waren de dames erop gebrand om de punten mee naar Nieuwleusen te nemen vanuit het verre Wijchen.

De meiden begonnen de eerste set vol enthousiasme en pit. Het was een spannende set en de teams waren gewaagd aan elkaar en dit was ook te zien aan de stand, want het ging steeds gelijk op. Flash trok uiteindelijk aan het langste eind en won de set met 23-25.

In de tweede set liep het weer gelijk op, maar na een sterke serve serie aan de kant van Trivos trok helaas Trivos deze set aan het langste eind en won met 25-18.

Set drie werd er begonnen met een nieuwe opstelling. Dat liep nog niet direct en Flash stond al snel een aantal punten achter. Uiteindelijk werd het nog spannend om wie de derde set naar zich toe zou trekken. Helaas pakte ook Trivos deze set met 25-22.

Op naar de vierde set in Wijchen. Om toch nog te winnen moest Flash deze set sterk voor de dag komen. En dat gebeurde. Met een zeer succesvolle dubbele wissel aan het einde van de set, sleepte Flash de vierde set binnen! Tussenstand: 2-2.

De laatste en beslissende set begon Flash goed en werd er een voorsprong gepakt van 4-7, maar Trivos kwam terug en nam de voorsprong over. Er werd van kant gewisseld met een stand van 8-7. Door twee nipte aces van Flash stonden de dames weer voor met 8-11 en sleepte de winst binnen met 10-15.

Zaterdag speelt Flash dames 1 om 17:00 uur thuis tegen fysiotherapie Scheepjeshof/VCV dames 1.