HARDENBERG - HHC Hardenberg was zaterdagmiddag op De Boshoek te sterk voor De Treffers uit Groesbeek.

Met tweede snelle doelpunten dachten de talrijke bezoekers dat de wedstrijd een zacht eitje zou worden. Toch bleef het tot het eind spannend. Elf minuten voor tijd scoorden De Treffers immers tegen. Gelukkig gaf het team van Bert van Hunenstijn gaf de winst niet meer uit
handen. In de negende minuut was het al raak. Danny Bouws scoorde de 1-0. De cornerbal werd door Serge Fatima terug gekopt richting de rechtsback, die 'm vervolgens met zijn rechtervoet voorbij de keeper tikte. HHC Hardenberg was beter dan De Treffers in de eerste helft, maar kreeg ook tegenstand. Toch creëerden de oranje-zwarten genoeg kansen. Matthijs Hardijk kreeg een flinke mogelijkheid en Jesper Drost schoot naast het doel. Na ruim een halfuur verdubbelde Hardijk de score. De aanvaller werd op links weggestuurd door Glenn Kobussen en knalde de bal in
de verre hoek.

In de tweede helft waren de kaarten iets anders geschud. De Treffers startte immers sterk. Doelman Ramon Nijland reageerde attent bij een schot van links door Rick Wouters en ook Brian Campman kreeg een mogelijkheid. Na een flinke één op één kans van Steff Kaptein, waaruit een goal had moeten komen, kreeg HHC een tegentreffer te verwerken. Gavin Vlijter verschalkt oog in oog Nijland. Het werd daarom onnodig spannend in de slotfase. Uiteindelijk kreeg HHC Hardenberg aan het eind van de wedstrijd de grootste kans. Een fantastische mogelijkheid om te scoren
bracht Kaptein om zeep. Daarmee bleef het 2-1 op sportpark De Boshoek. Een winst waarmee de Hardenbergers zich met nog 18 wedstrijden te gaan keurig in de subtop van de landelijke Jack’s League Tweede Divisie bevinden.