Bijeenkomst over eenzaamheid

OMMEN - Op dinsdagavond 1 maart, 19.30 uur organiseert de ChristenUnie in De Kern met medewerking van diverse organisaties uit Ommen een bijeenkomst over eenzaamheid. Eenzaamheid is vaak een verborgen probleem dat voor anderen vaak moeilijk waar te nemen is. De afgelopen maanden zijn de aanvragen voor bezoekjes door vrijwilligers via o.a. meldpunt ‘eenzaamheid’ flink gestegen. En dan gaat het niet alleen over ouderen, ook bij jongeren zijn de signalen toegenomen. Tijdens deze avond zullen organisaties WIJZ-Welzijn, Evenmens, KBO-PCOB en de kerken hun ervaringen met betrekking tot dit actuele onderwerp delen. Dit zal gebeuren via panel- en tafelgesprekken

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners en organisaties in de gemeente Ommen die zich (willen) inzetten op dit thema. De ChristenUnie gelooft dat er kracht zit in de samenleving en wil door het organiseren van deze avond diverse organisaties en inwoners samenbrengen. Zo kan er een gezamenlijke vuist worden gemaakt om ‘eenzaamheid’ te bestrijden. Nooit meer alleen is een hoog ideaal, maar samen is er meer te doen.

Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in zalencentrum van de Kern. Om 19.30 uur is de start van het inhoudelijke programma. De bijeenkomst is voor alle inwoners en organisaties toegankelijk.

Bent u geïnteresseerd om deze bijeenkomst bij te wonen? U wordt dan verzocht zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0653695266.