Welke mogelijkheden heeft u om uw woning energieneutraal te maken?

VECHTDAL - Heeft u een uurtje tijd en wilt u meer weten over het energieneutraal of energiepositief maken van uw woning? Graag vertelt de gemeente u hier alles over tijdens de online bijeenkomst Energieneutraal Verbouwen.  Ze brengen u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden, de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Een deskundige energieneutraal coach vertelt:

  • Wat energieneutraal verbouwen inhoudt
  • Welke mogelijkheden hiervoor zijn
  • Hoe u dat het beste kunt aanpakken
  • Welke hulp u daarbij kunt krijgen van de energieneutraal coach
  • Over subsidies en regelingen

Ook beantwoordt hij uw vragen via de chat. U kunt de bijeenkomst eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Meedoen aan de bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Na de bijeenkomst kunt u extra advies vragen aan de energieneutraalcoach. De bijeenkomst vindt tweemaal plaats op: 7 maart en op 22 maart van 20.00 tot 21.00 uur.

Doe eenvoudig mee U kunt de online workshop heel eenvoudig kijken op uw computer, tablet of telefoon. U hoeft niets te installeren of downloaden. Kunt u niet op 22 maart schrijf u dan toch in. Naderhand ontvangt u een link om de bijeenkomst terug te kijken. 

Meldt u hier aan voor de bijeenkomst op 7 maart van 20:00 tot 21:00. Meldt u hier aan voor de bijeenkomst op 22 maart van 20.00 tot 21.00 uur.