Coworking in hartje Ommen: samen sterk!

OMMEN - Judith de Ridder, Kim Karsten en Melanie van Riel werken alle drie als zelfstandige vanuit huis, andere steden en bij opdrachtgevers. Het zelfstandig ondernemen heeft voor de drie vrouwen veel voordelen maar er is één ding wat zij missen. Een leuke en fijne plek in Ommen om (samen) te werken, inspiratie op te doen, af te spreken en krachten te bundelen. Vanaf 1 mei is dat verleden tijd. Ommen krijgt een coworking locatie in hartje Ommen aan de Kerkstraat nummer 8 (naast de Wereldwinkel).

Judith de Ridder geeft kleuradvies en trainingen aan kappers en werkt daarnaast vanuit een coworking plek. Maar dat bureau om aan te werken staat niet om de hoek: ‘Op dit moment huur ik een desk in Apeldoorn. Het is echt een geweldige creatieve werkomgeving en het is heerlijk om op deze manier (samen) te werken. Ik gun Ommen ook zo een toffe plek. Twee jaar geleden heb ik al een oproep gedaan maar ik denk dat nu het perfecte moment is.’ Kim en Melanie zijn vorig jaar volledig zelfstandig geworden. ‘Ik heb als Art Director bij reclamebureaus gewerkt. Creatieve omgevingen vol gezelligheid en de mogelijkheid om te sparren. Dat ik voor mijzelf ben gestart voelt heel goed, maar een fijn kantoor waar je werkt met anderen, klanten kunt ontvangen en zo groeit maakt deze stap compleet’, vertelt Kim. Het drietal sprak afgelopen zomer de intentie naar elkaar uit om actief rond te kijken naar een geschikte locatie. Die plek is inmiddels gevonden in hartje Ommen. ‘Het was voor ons alle drie liefde op het eerste gezicht. Het voelde direct goed om het ‘gewoon’ te gaan doen. Het pand biedt veel mogelijkheden ook voor de toekomst. We hebben ontzettend veel zin om er een leuke en fijne plek van te maken’, glimlacht Melanie. 

Ook op zoek naar een gedeelde werkplek?

Vanaf 1 mei is het mogelijk om een werkplek te huren bij ‘Spot’ in Ommen. Ben jij ondernemer, zzp-er of thuiswerker en op zoek naar een leuke werkplek?Judith, Melanie of Kim plannen graag een afspraak om kennis te maken met elkaar. Mail jouw vragen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..