Kijk en doedag Stichting 't Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE - Zondag 27 februari wordt er weer tussen 12:00 en 16:00 uur een kijk en doedag georganiseerd door 't Olde Manegepeerd.
Een fijne winterwandeling op de Lemelerberg, met daarna snert of warme chocomelk aangeboden voor het goede doel. Kleed je warm aan want het kan koud zijn.

Kom 27 februari  langs en neem een kijkje aan de Lovenseweg 3. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Wil je meer weten over wat we doen? Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden.

Wat is er te doen?
Nu het gras in het land op is voeren we onze 30 paarden bij met hooi en brokjes. Dat is een hele happening want ze zijn dol op lekker eten en komen dan met z’n allen naar de voerplek rennen. Wil je ons helpen? We voeren in de middag om 13.30

Je kunt de paarden verwennen en er is een verkoop van 2de hands paardenspullen.

Wil je onze paarden verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet.

Adres: Lovenseweg 3 te Dalmsholte www.manegepeerd.nl e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel: 06-12874764

Hoe kom je bij ons? Vanaf de Lemelerberg volg je de Beukenlaan over de onverharde weg.