Plaatselijke politiek zoekt inwoners van Ommen actief op

OMMEN - De afgelopen weken heeft de plaatselijke politieke partij VOV (Volkspartij Ommen Vooruit) gesprekken gevoerd met de Bibliotheek Salland, locatie Ommen, om een extra inloopmoment voor de inwoners te realiseren bij de deze belangrijke publieke voorziening. Het resultaat is dat de VOV vanaf nu elke woensdagavond bij de Bibliotheek in Ommen te vinden is van 18.45 tot 19.45 uur voor de inwoners. De Bibliotheek sluit om 20.00 uur.

De inwoners van Ommen kunnen hier met de VOV in gesprek gaan over onderwerpen waarover ze graag in contact willen komen met de politiek. Belangrijk. De VOV staat bekend als een zeer toegankelijke en betrokken partij binnen de gemeente.

De Bibliotheek in Ommen is gevestigd aan de Chevalleraustraat 6, is goed bereikbaar en heeft goede parkeervoorzieningen.

De VOV heet u van harte welkom.

Naast dit nieuwe inloopmoment bij de Bibliotheek kunnen de inwoners van Ommen, zoals vanouds, op de dinsdagochtend terecht bij Flater (aan de Markt) van 10.00 tot 12.00 uur. De VOV heeft daar ook een wekelijks inloopmoment

De Bibliotheek Salland heeft het initiatief van de VOV inmiddels gedeeld met de gemeente Ommen en ook andere politieke partijen uitgenodigd een wekelijks inloopmoment te organiseren in de Bibliotheek.

De VOV is blij te horen dat dit initiatief op deze wijze navolging krijgt.