Kapsalon HAIR viert een mooi jubileum

HARDENBERG/SLAGHAREN - Achttien  jaar was Gerda toen ze al besloot kapster te worden. Na veertig jaar mag je gerust zeggen dat het haar levenswerk geworden is. En … ze stopt nog lang niet.

Want Gerda Otten heeft écht iedere dag veel plezier in haar werk. Al 35 jaar lang heeft ze de HAIR kapsalon in Slagharen. En ze vindt dat zo leuk dat ze sinds 2016 samen met dochter Merlin de zaak is gaan runnen.

Geweldig team, geweldige collega’s

Die staan aan de basis van het succes bij HAIR. Met zijn allen vormen ze een gevarieerd team van allerlei leeftijden. ”Het zijn stuk voor stuk meisjes die geïnteresseerd zijn in het vak met al de nodige hedendaagse haardrachtmode. Haarstylisten zijn het, ze hebben gewoon écht aandacht voor hun vak. Dat levert niet alleen eigen reclame op, maar ook een grote schare klanten. Klanten van alle leeftijden die uit de hele regio rond Slagharen komen!”, zegt Gerda.

Investeren in de toekomst

Regelmatig en juist ook tijdens de voorbije lockdowns spijkeren ze zichzelf bij met aanvullende opleiding en cursussen. ‘Alles samen doen’ is daarbij hun motto, voor de nieuwste trends en technieken in haarmode. Om ook van elkaar te leren, daarbij hun eigen individu uitschakelend. Ze worden daartoe ook gesteund door de leuke, positieve en uiteenlopende reacties. ‘Van klanten die blij zij met ons en wij delen de blijheid met hen!’ zegt het team.

Het was deze week feest in de 35-jarige kapsalon HAIR. Een feest dat ze in het voorjaar zelf ook nog gaan vieren tijdens een groots jubileum team uitje. Want in april is de kapsalon twee dagen gesloten om met zijn allen een lang weekend te gaan genieten in Disneyland Parijs.