Kijk en Doedag  Bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE - Zondag 30 januari van 12 tot 16 uur is er eerst een fijne winterwandeling op de Lemelerberg en daarna snert of lekkere warme chocomelk To go. Kleed je warm aan want het kan koud zijn.

Kom 30 januari langs en neem een kijkje aan de Lovenseweg 3. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten.

Wat is er te doen? Om 12 uur wordt er gestart met een presentatie door de oprichtster van `t Olde Manegepeerd, Rika Lassche. Je kunt de paarden verwennen en er is een verkoop van 2de hands paardenspullen.

Wil je de paarden verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven. Ook is er een inzamelpunt van kleding en inktcartridges en frituurvet.

Adres: Lovenseweg 3 te Dalmsholte www.manegepeerd.nl Vanaf de Lemelerberg volg je de Beukenlaan over de onverharde weg. e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tel: 06-12874764