Camping De Kleine Wolf wint titel Camping van het Jaar 2022

STEGEREN – Camping De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. Dit is woensdag 12 januari bekend gemaakt tijdens het online event Camp to Future van de ANWB. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen.

De Camping van het jaar verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij kampeerders zelf hun stem konden uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben hun stem uitgebracht en hebben onderdelen als animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs-kwaliteitverhouding, sanitair, service, speel- en sportactiviteiten en zwemmen beoordeeld. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings en mag zich daarom de fijnste gezinscamping van Nederland noemen.

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping heeft gewonnen. ’Wij blijven investeren in de wensen van de gasten, dat is echt onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. Trends en ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten, maar we blijven vooral dicht bij onszelf. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.

Blijven investeren

Op dit moment wordt er volop geïnvesteerd om te kunnen blijven voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige gast. De asfalt PumpTrackbaan is hier een voorbeeld van. Ook worden er duurzame zeecontainers omgebouwd en ingericht als luxe privé badkamers waar men kan douchen met uitzicht op de sterrenhemel. Verder komt er een nieuwe visvijver, grote kampeerplaatsen aan het water, een bootcamp park en wordt er middenin de speelvijver een expeditie eiland gecreëerd waar men naartoe kan survivallen.

De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. De Kleine Wolf beschikt over toeristische kampeerplaatsen, verhuuraccommodaties en faciliteiten als een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een theater met animatie, een pumptrackbaan en een zwem- en visvijver.