Alternatieve Nieuwjaarsduik in Dalfsen: de Thuisduik

Via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DALFSEN - Op 1 januari 2022 geen duik in de Vecht vanwege alle corona-maatregelen en risico’s. Maar…..wel een alternatief om het nieuwe jaar fris te beginnen èn de strijd tegen ALS te steunen: de THUISDUIK.

Hoe gaan we de alternatieve Nieuwjaarsduik dit jaar doen ? De opzet is om op 1 januari a.s. om precies 12 uur één, twee of meer blikken water of een emmer koud water over je heen te gooien of te laten gooien.

Zet het water vooraf een tijdje in de koelkast voor de juiste temperatuur of gooi er een zak ijsklontjes in. Een alternatieve New Years Ice Bucket Challlenge !

Op de site van UNOX kun je een wikkel downloaden die je om een leeg blik of lege emmer doet (www.unox.nl/nieuwjaarsduik).

Vertel familie, vrienden en bekenden dat jij ook meedoet en laat je sponsoren door hen zodat de strijd tegen ALS kan doorgaan. Stuur ze achteraf een foto of filmpje als ze jou willen sponsoren Laten we er samen voor gaan om dit jaar de strijd tegen ALS een stevige financiële bodem te geven.

Maak een mooie opname/vlog van jouw alternatieve Nieuwjaarsduik en zet die op youtube, facebook, instagram etc. Iedere volger kan dan zien dat jij een frisse start gemaakt heeft. Suggestie: spreek na de duik een mooie one-liner of wens uit. En….stuur jouw opname naar ons op (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Wij plaatsen dan de mooiste foto’s en filmpjes op onze website. De meest originele opname wordt beloond met een taart van de Taarten Barones uit Dalfsen.

Doe jij ook mee én steun je onze strijd ? Maak dan in ieder geval € 15,-- per persoon als deelnamegeld en hopelijk ook het sponsorgeld dat je verzamelt over naar het ALS Team Dalfsen: NL24 RABO 0325 1579 79 tnv. B.Bos (dit nummer wordt door het Team Dalfsen uitsluitend voor ALS-gelden gebruikt).