Het Vechtgenotenhuis organiseert cursus rouwverwerking

OMMEN - ‘In Harmony’ is een cursus voor mensen die een dierbaar persoon hebben verloren. Deze cursus helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In vijf ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Je kan je opgeven voor deze cursus als je een dierbaar persoon ontvallen is en je behoefte hebt om je verlies te delen met lotgenoten. De groep is maximaal 6 personen zodat iedereen zich veilig kan voelen. Vooraf nemen we contact met je op om te luisteren naar je verlieservaring. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen wanneer je hier vragen over hebt.

De cursus wordt gegeven door Gea Stoel. Ze is rouw- en verliesbegeleider bij Harmony Coaching en gebruikt voor deze cursus haar eigen ontwikkelde spel Hart op de tong.

We komen op de vrijdagochtenden van 28 januari, 11 en 25 februari en op 11 en 25 maart bij elkaar in het Vechtgenotenhuis, centrum voor leven met en na kanker, met inachtneming van de dan geldende coronaregels.

Er wordt een bijdrage gevraagd van 25 euro voor de hele cursus.

Opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.