“Oudejaarsconcert “  met Everhard Zwart

LEMELERVELD - Het Oudejaarsconcert in de Willem Hendrik Zwart Hal staat bol van herkenning en mooie melodieën. Het concertjaar wordt feestelijk afgesloten door organist Everhard Zwart en vindt plaats op donderdag 30 december om 15.00 uur aan de Grensweg 17 in Lemelerveld

Everhard Zwart geniet internationaal grote bekendheid als organist door zijn stijlvolle uitvoering van de “Hollandse Koraalkunst”, met name de composities van zijn vader en grootvader, maar vooral door zijn virtuoze vertolking van vele grote composities uit de orgelliteratuur.

Het oudejaarsconcert kenmerk zich verder door een gezellige sfeer, oliebollen en prachtig orgelspel.

Op het programma staat o.a.: Allegro -Adagio – Allegro (J.G. Walther), Scherzo (Aloys Claussman), Toccata (Theodore Dublois) en Psalmbewerking Psalm 91 (W.H. Zwart).

Het volledige programma vindt u op onze website: www.huetink-royalmusic.

Reserveren is verplicht en kan heel eenvoudig: T 0572-371838 / E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de site:www.huetink-royalmusic.nl.

Wij hanteren de actuele RIVM-richtlijnen. Bezoekers worden verzocht een Coronatoegangsbewijs (app of papier), id bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang.

De entree bedraagt Euro 13,50 per persoon. Concert onder voorbehoud.