Informatiebijeenkomst Parkinson

DALFSEN - Op woensdag 10 november organiseren woonzorgcentrum Rosengaerde en Interaktcontour een informatiebijeenkomst over Parkinson. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die te maken hebben met Parkinson. Het is een eerste vervolg op de succesvolle pilot die de twee organisaties in de zomer hebben gehouden.

Inwoners die te maken hebben met Parkinson kunnen er kennismaken met elkaar, ervaringen uitwisselen en activiteiten doen. Op het programma staat dit keer ook een training van een fysiotherapeut. Daarnaast is deze vervolgbijeenkomst bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over mogelijke vervolgactiviteiten die na deze bijeenkomst gepland kunnen worden. Mensen die hebben deelgenomen aan de pilot in de zomer zijn uitgenodigd om weer aan te sluiten. De bijeenkomst staat op zichzelf, dus ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Rosengaerde (Pastoriestraat 1) en start om 10.00 uur, geïnteresseerden zijn welkom vanaf 9.30 uur. Om 15.00 uur ronden we af. Voor drinken wordt gezorgd, graag zelf een lunchpakketje meenemen. Opgeven kan bij Wander Kolk, seniorbegeleider bij Interaktcontour. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-83 66 12 98 of het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..