Vraag een verrassing aan voor een mantelzorger

VECHTDAL - Op 10 november vieren we in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is speciaal voor mantelzorgers omdat zij zoveel betekenen voor hun partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

Bent u of kent u een mantelzorger in de gemeente Dalfsen? Vergeet dan niet om de verrassing aan te vragen. De gemeente Dalfsen gaat maximaal 500 mantelzorgers vanaf 18 jaar en zorgend voor iemand uit de gemeente Dalfsen thuis verrassen met een attentie. Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders op www.saamwelzijn.nl/aanmelden-verrassing-mantelzorg/ . In de week van 10 november brengen vrijwilligers de attentie langs. Woont de mantelzorger niet in de gemeente Dalfsen maar zorgt hij/zij wel voor iemand uit onze gemeente, dan bezorgt men de attentie op dat adres in Dalfsen. Voor hulp bij het digitaal aanvragen kunt u terecht bij een van de Infopunten. Infopunten zijn te vinden in De Mozaïek (Lemelerveld), Trefkoele+ (Dalfsen), de Spil (Nieuwleusen), Wiekelaar (Oudleusen), Anjerpunt (Hoonhorst). Aanmelden kan tot en met 3 november. Op = op !

Voor vragen kunt u contact opnemen met Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch op 06-11276383.De organisatie van de Dag van de Mantelzorg, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede en Saam Welzijn (mantelzorgteam). De verrassingstasjes worden mogelijk gemaakt door de gemeente Dalfsen, HEMA Dalfsen, Plus Luuk Tijs Nieuwleusen, Coop Neppelenbroek Lemelerveld, T & F reclame Lemelerveld, K2 reclame Raalte, Jumbo Kamphuis en Drukkerij van Asselt.