RTV Vechtdal - foto van vaccinatiebus op een plein

WITHAREN/STEGEREN - Op 15 en 16 oktober bezoekt GGD IJsselland met haar vaccinatiebus opnieuw Witharen en Stegeren om iedereen die dit wil op een laagdrempelige manier de kans te bieden zich te laten vaccineren tegen corona.

Iedereen vanaf 12 jaar kan op de volgende dagen terecht voor een eerste of tweede prik:

Vrijdag 15 oktober: Witharen, Balkerweg 56, 9 – 11.30 uur

Vrijdag 15 oktober: Stegeren, Coevorderweg 19, 13 – 15.30 uur

Zaterdag 16 oktober: Stegeren, Coevorderweg 19, 9 – 11.30 uur

Zaterdag 16 oktober: Witharen, Balkerweg 56, 13 – 15.30 uur

Als je voor de tweede prik komt, houd er dan wel rekening mee dat er tussen je eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Je kunt kiezen tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Wanneer je je eerste prik in de bus hebt gehad, kun je (met afspraak) voor je 2e vaccinatie terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland.

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet je mondkapje niet!

GGD bezoekt met de vaccinatiebus meerdere plekken in regio IJsselland. Meer informatie over de vaccinatiebus, waaronder locatie, data en tijden, vind je op de website van GGD IJsselland.