Help de boswachter en word een Koppelranger!

HARDENBERG - Op woensdagmiddag 6 oktober organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel een buitenactiviteit voor kinderen: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger’. Starttijd is 14.00 uur en het duurt 1 tot 1,5 uur.

In de Koppeltuinen groeien allerlei verschillende soorten planten. Het is bijna herfst en de meeste plantensoorten zijn uitgebloeid. Wat je nog wel kan zien zijn de bladeren van de planten en struiken. Die zijn allemaal verschillend. Klein, groot, glad, ruw, rond, hartvormig, stevig, slap. Je kunt dat allemaal ontdekken.

Help de boswachter en ga mee op onderzoek. Je krijgt na afloop een stempelkaart mee met jouw eigen naam erop. Ook als je al Koppelranger bent, ben je welkom. Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 6 oktober naar De Koppel en ga mee met de boswachter naar de Koppeltuinen. Voor opgave en informatie tel. (0523) 273388.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Website: www.dekoppel.com.