Vechtdal TV
Molen Massier

NIEUWLEUSEN – Op 18 september treedt het samenwerkingsverband van het Talentenhus twee keer op bij Molen Massier. Het eerste optreden is om 13.30 u , het tweede optreden is om 15.00 u. Naast het optreden van het Talentenhus is er een expositie van verschillende kunstenaars, en een boekenmarkt rond de Molen. Al deze activiteiten rond Molen Massier maken deel uit van de WAK Week, Molendag en Kunst om Dalfsen.

“Kom van die Molen“

Het optreden van het Talentenhus staat in het teken van Wind en Molen. Met de Windmolens van Synergie Nieuwleusen, en de draaiende Molen Massier een voor de hand liggende keuze. De muziek en zang, van het Talentenhus, komt van Hans van Dongen van MEC Muziek, zangeres Felicia Westerhof, docent Mink de Vries als Peter Koelewijn, ondersteund door leerlingen van het Agnieten College, en jongeren actief bij Saam Welzijn.

Molen Massier en de Spil Kulturhus  Talentenhus, zijn erg blij met deze vorm van samenwerking, en gaan kijken op welke manier ze de samenwerking kunnen voortzetten. Iedereen is welkom bij Molen Massier op 18 september, entree is gratis, wel wordt een donatie voor Molen Massier op prijs gesteld.

Talentenhus is een samenwerkingsverband tussen de Spil Kulturhus, Agnieten College, MEC Muziek, Saam Welzijn, Interakt Contour, Gemeente Dalfsen, Bilbliotheek, RTV Vechtdal, RTC Bouw Nieuwleusen.