HARDENBERG - Op 2 oktober 2021 organiseert JCI Vechtdal Schijt je Rijk in Hardenberg. Kakt Berta69 in jouw vak, dan ga jij er vandoor met een mooie geldprijs, ook de acht omliggende vakken winnen een mooie prijs.

Om dit jaar wederom een mooi bedrag op te halen voor de Wensstichting Vechtdal, organiseert JCI Vechtdal Schijt je Rijk.

Het strijdtoneel is de Kruserbrink, ter hoogte van het speeltuintje, in Hardenberg. Hier wordt Berta69 los gelaten op het veld, dat is opgedeeld in vakken met getallen. Deze getallen strijden om de schijt van Berta69. Oftewel: het vak waar Berta69 op schijt, wint. Dit spectaculaire schouwspel is te volgen via een livestream waarin te zien is dat de trouwe Berta69 los wordt gelaten op het veld.

Vat de koe bij de horens en maak kans op €300,-. Wil jij een gokje wagen en kans maken op de titel Rijke Stinkerd van het Vechtdal? Koop een eigen vak en steun de Wensstichting. 

De gehele opbrengst van Schijt je Rijk gaat naar de Wensstichting Vechtdal, een stichting die lokale en maatschappelijke initiatieven in het Vechtdal ondersteunt.

Kijk voor meer informatie en opgave op: https://event.jci-vechtdal.nl/