Vrouwen Mariënberg zoeken speelsters.

BEERZERVELD - Momenteel voetballen er 23 dames op het Westerpark en beschikt het over twee dameselftallen. Minimaal heb je dus 2 x 11 speelsters nodig, hou je zelf nog één wisselspeler over.

Klopt als een bus maar dat is wel heel erg weinig, veel dames werken in de zorg, kunnen soms maar één keer per twee weken acteren op de groene velden, je hebt te maken met blessures. Met andere woorden, in een gezellig voetbalseizoen heb je minimaal dertig leuke en vlotte dames nodig om twee elftallen in de geoefende- en geschoren benen te houden. Daarom zoeken de beide elftallen nog enkele sportieve meiden, vrouwen, dames die het leuk vinden om tegen een bal aan te trapp en bovendien houden van flink wat gezelligheid, dom ouwehoeren en op haar tijd een lekker wijntje, biertje of wat frisjes in de derde helft.

Daarom organiseert de vrouwen van Mariënberg in samenwerking met de leiders en trainers een teambuilding/promotiedag om te laten zien hoe leuk voetballen bij Mariënberg eigenlijk wel niet is.

Dus trek die stoute ‘voetbal’schoenen aan en kom zaterdag 18 september langs voor een geweldige leuke zaterdag. 

Het begint om 10.30 uur, de kosten zijn maar € 6,- en voor dat geld krijg je alle facetten te zien en te horen over beide enthousiaste dameselftallen voorzien van een natje en een droogje. Positiviteit, genieten en gezelligheid zijn waarden die Lex, Martin en Alina alledrie hoog in het vaandel hebben staan. Is dat aanwezig dan komen de prestaties vanzelf is hun visie.  Het moet zowel in- als naast het veld één grote vriendinnenclub worden.

Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma komende zaterdag met een mooie verrassingsactiviteit die nu nog even geheim blijft. Nieuwsgierig geworden? Heb je zin aan een potje voetballen op de zaterdag gekregen? Schroom dan niet, meld je a of kom gewoon langs op het Westerpark in Mariënberg. Kom voetballen bij de leukste en gezelligste club in deze regio.

Voor meer info op opgave kun je bellen, appen met onderstaande personen. Je mag natuurlijk ook kontakt zoeken met één van de 23 dames, die kunnen je vast veel meer leuke verhalen over voetballen bij Mariënberg. Goed getapt uit een roodzwart hart.

Martin Koggel : 06-39391506

Alina Hans : 06-83657846

Lex Jaspers : 06-621407225