Vechtdal TV
Gerwin van der Plaats

LEMELERVELD - Op zaterdag 25 september om 20.00 uur zal Gerwin van der Plaats (orgel) een concert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Gerwin van der Plaats is een graag geziene organist in de muziekhal. Hij kreeg les van Harry Hamer en Geert Bierling, volgde een muziektheorieopleiding, koordirectielessen en pianolessen bij Loes Egberts en bij Herman Riphagen. Aan het Fontys Conservatorium te Tilburg waren zijn docenten Geert Bierling met het hoofdvak orgel en Henco de Berg voor improvisatie.

Gerwin van der Plaats is nu als vaste organist verbonden aan de Driestwegkerk (PKN) te Nunspeet en de Hoeksteen (PKN) te IJsselmuiden.

Daarnaast is hij o.a. dirigent van het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe in Voorthuizen,

Mannenkoor Door eendracht verbonden in Kampen en het interkerkelijk gemengd koor Immanuel uit Harskamp.

Op het programma staan vele populaire en geliefde melodieën. Het beloofd een vrolijke muzikale avond te worden. Het volledige programma vindt u binnenkort op onze website: www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren: is verplicht en mogelijk via T 0572 -371838 of E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De geldende RIVM- richtlijnen worden in acht genomen.

De entree bedraagt Euro 13,50 p.p. Adres: W.H. Zwart Hal, Grensweg 17, Lemelerveld.