VECHTDAL – Dit jaar zetten de Vrijwilligerssteunpunten in Dalfsen en Ommen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje. Want vrijwillige inzet is onmisbaar en het wordt enorm gewaardeerd.

De Vrijwilligerspunten doen daarom mee aan de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021. Inwoners uit de Overijsselse gemeenten kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars per gemeente ontvangen dit najaar uit handen van een provinciaal Statenlid, de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Meld vóór 10 september aanstaande een vrijwilliger, een vrijwilligersorganisatie, een initiatief of een vrijwilligersproject aan. Dit kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt, of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Wie je kiest is helemaal vrij, er zijn geen criteria vastgelegd. Wél ontvangt het Vrijwilligerspunt graag informatie over wie die vrijwilliger is, wat het initiatief is en wat de inzet is geweest. Kortom, waarom verdient juist deze persoon of juist dat initiatief de waardering. Inzendingen inclusief onderbouwing kunnen voor 10 september gestuurd worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Voor de gemeente Dalfsen moet een formulier ingevuld worden via: https://www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/vrijwilligerswaardering . Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.