Nieuw seizoen culturele activiteiten in de Bibliotheek in Ommen

OMMEN - Met Ccoba in de voetsporen van Krishnamaurti

Zoals elk jaar organiseert Ccoba een serie culturele activiteiten in de Bibliotheek in Ommen. Het nieuwe programma is nu bekend.

Op dinsdag 14 september start het seizoen met een wandeling op Landgoed Eerde. Een kleine eeuw geleden was dit het domein van de geestelijk leider Krishnamurti. Een tijdlang was Ommen een spiritueel wereldcentrum! Van over de hele wereld kwamen mensen hierheen om te om te luisteren, spreken en filosoferen over een betere wereld. De wandeling start om 9.30 op Landgoed Eerde aan de Hammerweg in Ommen.

Vanaf oktober tot en met maart is er elke tweede dinsdag van de maand een culturele avond. De thema’s variëren van muziek en schilderkunst tot architectuur, natuur en meer. In de Bibliotheek in Ommen is een gratis programmabrochure te verkrijgen. Het gehele programma is ook in te zien op www.bibliotheeksalland.nl/ccoba. Er is bij de voorstellingen beperkt plek. Toegangskaarten kunnen online gereserveerd en afgerekend worden via de website van de Bibliotheek Salland of in de bibliotheek. Voor bibliotheekleden en Vrienden van Ccoba gelden gereduceerde tarieven.