NIEUWLEUSEN - Een drietal teams van USV werd vorige week in het nieuw gestoken. Namens de sponsorcommissie van USV spraken Jan Willem Wildeboer en Dick ten Klooster hun dank uit richting de aanwezige tenuesponsoren Peter Dam (Fysio Vechtdal), Rudie Brasjen (RB Las & Montage) en Jelle Scholten (Schippers Bouwcenter) voor hun betrokkenheid bij de club.

thumbnail usv jo10 1

USV JO10-1 - RB Las & Montage Nieuwleusen

RB Las & Montage is specialist in lastechnieken op het gebied van onder meer staal en RVS. Dankzij een ruime ervaring en de grote mate van vakmanschap zijn klanten verzekerd van een hoogstaand

thumbnail usv o19 13

USV O19-1 - Fysio Vechtdal

Bij Fysio Vechtdal aan de Omloop in Nieuwleusen werkt een veelzijdig team van enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Alles om mensen af te helpen van hun klachten. Alles om samen met hen doelen te bereiken.

thumbnail usv vr 1

USV Vrouwen 1 - Schippers Bouwcenter

Schippers Bouwcenter, met vestigingen in Dalfsen en Nieuwleusen, is specialist in bouwmaterialen. Het bedrijf koppelt een uitgebreid assortiment aan de beste service en deskundigheid. En is daardoor de ideale partner voor zowel professionals in de bouw als voor particulieren.

Foto’s: Marcel van Saltbommel