Ernst Daniel Smid geeft gastoptreden in de Carrousel

OMMEN - In het theaterprogramma van 1 november, waar Tiz Nix een ode brengt aan de legendarische troubadour en zanger Cornelis Vreeswijk, zal Ernst Daniel Smid toch een gastoptreden verzorgen.

De zanger is na een succesvolle hersenoperatie tegen Parkinson weer zodanig hersteld dat hij in Ommen een aantal nummers van o.a. Ramses Shaffy zal zingen. Ernst Daniel zal worden begeleid door muzikale duizendpoot Henk Ruiter uit Ommen. Ook het prachtige nummer Het Dorp; van Wim Sonneveld zal hier niet ontbreken.

“Wij zijn erg blij dat hij aan ons verzoek kan en wil voldoen”, aldus Herman Hutten, “En wij zien er naar uit om samen iets te doen met deze grote operazanger.”

Ook wordt stilgestaan bij het plotseling overlijden van vaste zangpartner bij het Duo Tiz Nix, Loek Goede uit Ommen. Behalve een goede zangvriend was hij ook nog eens een uitstekende muzikant die een goed contact had met het publiek en Tiz Nix in bijna 100 optredens geweldig heeft voortgeholpen. Tiz Nix zal hem een passende ode brengen, want dat heeft hij verdiend.

Deze avond vindt plaats op:

Vrijdag 01 november 2024, Aanvang: 20.15 uur Kaarten te verkrijgen via www.theatercarrousel.nl of bij Primera in Ommen.

  • Bron: Tiz Nix