Jubileumconcert kamerkoor Salland

VECHTDAL - Kamerkoor Salland viert haar 15-jarig bestaan met een concert op 9 november 2024 in de Hervormde Kerk in Ommen, met medewerking van orkest Musica Michaelis, Adriaan Koops, orgel en Job Roth, countertenor. Aanvang 20.00 uur, kaarten in de voorverkoop €15,00 via www.kamerkoorsalland.nl en ter plaatse €17,50 voor aanvang van het concert.

Kamerkoor Salland nodigt u van harte uit voor een bijzonder jubileumconcert ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan op 9 november 2024. Dit feestelijke evenement belooft een muzikale avond vol hoogtepunten uit zowel de klassieke als moderne koormuziek.

Het programma van de avond bevat meesterwerken van grootheden als Mozart, Vivaldi en Handel. Daarnaast zal het koor ook moderne stukken uitvoeren van hedendaagse componisten als Karl Jenkins en John Rutter. Deze werken, met hun vernieuwende klanken en harmonieën, laten zien hoe de koormuziek zich blijft ontwikkelen en inspireren.

Kamerkoor Salland heeft de afgelopen 15 jaar een belangrijke rol gespeeld in de culturele gemeenschap van de regio. Het koor staat bekend om zijn diverse repertoire en de passie waarmee de leden muziek maken. Het jubileumconcert is een perfecte gelegenheid om de muzikale reis van het koor te vieren. Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van een avond vol prachtige muziek en om samen met ons dit bijzondere jubileum te vieren!

  • Bron: Titia Scholtens