Boerenmarkt Vilsteren
Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN - Oktober is het ideale moment om de lokaal geproduceerde wijnen, bier, cider en fruitsappen te komen proeven. Drie wijngaarden bieden hun wijnen aan. Samen met het Vechtdalbier en sinds kort de cider zijn er vele soorten fruitsappen om het glas mee te vullen. Het bord kan gevuld worden met al het andere gezonde en lekkere eten van de overige kramen. Zaterdag 19 oktober 2024 heeft dan ook als als thema lokale wijnen, bier, cider en fruitsappen. 

Centraal op de markt staan twee picknicktafels waar even uitgerust kan worden met een kopje koffie. De kramen liggen weer vol met heerlijke en eerlijke producten van dichtbij. En ook de producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Door op de Boerenmarkt te kopen bent u verzekerd van kwaliteit en steunt u de boeren.

Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten. Samen met ca. 20 producenten uit het Vechtdal wordt elke derde zaterdag van de maand in Vilsteren een boerenmarkt met streekproducten georganiseerd. Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten op de markt in het centrum van het dorp bij de kerk.

 

  • Bron: Landgoed Vilsteren